23 Eylül 2014 Salı

AHİR ZAMANIN DECCALI VE SÜYAN DECCALI 1 ) DECCAL DÜNYADA 40 GÜN KALACAK : Bir günü 1 yıl gibi, diğer 1 günü 1 ay gibi, diğer 1 günü 1 hafta gibi, ve geri kalan diğer kalan günler (37 gün) bizim normal günlerimiz gibi olacak. (Sahih Müslim)


Deccal hem manen hem bedenen insanların arasında olacaktır. 3 gün manen ve 37 gün bedenen yeryüzünde bulunacaktır.
Deccal kelimesinin ebced değeri 37 göstermesi, bedenen insanlar arasında kalacağı gün sayısına işaret eder.
Deccalin manen insanların arasında kalacağı Hadisteki  3 gün, yıl-ay-hafta şeklinde olması aynı zamanda 3 farklı mekana da işaret eder.
 Yüce kitabımız Kuranı Kerim'de Allah katında bir günün dünya zamanındaki 1000 yıla eşit olduğu belirtilmiştir (Hacc Süresi /47)    O zaman böyle bir hesaplama yapılsa ilginç gelecektir.
Hadisteki 1 gün, 1 yıl gibi, 1000/1 yıl=1000 yıl.
Hadisteki 1 gün, 1 ay gibi, 1000/12 ay=83.33 yıl.
Hadisteki 1 gün, 1 hafta gibi, 1000/52 hafta=19.23 yıl.



2 ) MASONİK DÜŞÜNCE İLK TEMELLERİNİ  İNGİLTERE'DE ATMIŞTIR. Hadislerde belirtilen deccalın tutsak adası 10. yüzyılda yani 900 lü yıllarda atılmıştır.

1000 yıl sonrası 1921 yılında yahudi masonlar tarafından CFR örgütünün kurulması ile Deccaliyet İngiltere'den Amerika'ya taşınmıştır.
Alnında (deccal), iki gözünün arasında “ke-fe-re, yani kâfir” yazılıdır. (Buhari, Fiten: 27;Müslim, Fiten: 100-103, (169)-(2933)).
Bu hadisi takip eden Yahudiler prototip amaçlı tarihi bir olay gerçekleştirmişlerdir. 1914 yılında başlayan Dünya Savaşından 6 yıl sonra İstanbul yabancı işgalciler tarafından işgal edilmiştir. 7. yılda CFR örgütü (Council on Foreign Relationships) kurularak simgesel olarak Deccal'ın çıkışını göstermeye çalışmışlardır.
1921 yılına 83 yılı eklediğimizde 2004 yılı çıkar. Bu yılda ilk defa uluslararası babında "Büyük Ortadoğu Projesi" yani "Kudüs tabanlı Büyük İsrail Devleti" açıklamalarıyla Deccaliyet Amerika'dan İsrail'e taşınmıştır.


 DECCAL'IN NEREDE OLDUĞUNU MERAK EDİYORSANIZ DİKKATLE BİRDAHA İZLEYİN....

https://www.youtube.com/watch?v=48V4g9-jLSU


3/1)DECCALIN BEDENEN ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLAMASI

Deccal'e Isfahan yahudilerinden yetmişbin yahudi tabi olur. Hepsinin üzerlerinde taylasan vardır.( 506/9, Hz. Enes RA) SUFYAN DECCAL Şarktan, Horasan'dan çıkar Ona kalkan yüzlüler tabi olur. (RE. 97/7,Hz. Ebubekir RA)
-MELHAME (BÜYÜK SAVAŞ) İLE İSTANBULUN FETHİ ARASINDA 6 SENE VARDIR . YEDİNCİ SENESİDE DECCAL ÇIKAR.
 (Taberani(20/108)




George W. Bush 20 Ocak 2004 tarihinde ulusa sesleniş konuşmasında Büyük Ortadoğu Projesi’ne dikkatleri çekmişti. 2004 yılının yaz aylarında bu proje G7 ülkelerinin toplandığı bir zamanda uluslararası çapta dile getirilmiştir.
Bugün İsfahan, İran Devleti sınırları içerisinde Horasan bölgesine yakın bir yerde bulunmaktadır.Fakat isfahan Yahudileri günümüze kadar çeşitlli nedenlerlerden sürgün edilmiş ve Türkiye dahil bir çok Ortadoğu ülkelerinde göç etmişlerdir.
SURİYE'DE ÇIKACAK OLAN SÜFYANA DESTEK OLACAK ÖNCÜ ORDU HAZIR.SAHTE SİYAH BAYRAKLI OLAN IŞİD : TAM BİR DECCALİYET İSRAİL PROJESİ OLDUĞUNU ISPATLAMIŞTIR.
 Önce Hz.Hüseyin'in (r.a) taraftarlarını düşman ilan etmesi yani ehli beyti (Ali Muhammed) hedef alması ve ardından masum müslüman insanları öldürmesi bunu tesçil etmiştir.   Halbuki hadislerde Gerçek Siyah Bayraklıların hedefleri Kudüs    İsrail olmak üzere ortaya çıkacağı belirtilmiştir. . Ne yazık ki Siyonlar ve Mossadın planı olan Horasanlı Süfyan için ortam hazırlanmaya çalışılmaktadırlar.
Biz yılından sonraki yıllarda deccalın vücuden ortaya çıkacağını düşünüyoruz. Çünkü bu yılda hadis ve ebced analizlerinde İsrail korunmak amacı ile  Deccaliyet Öncüleri ve Orduları bölgeye aktarılacaktır .

3/2 )Ele geçirmeye pilanladıkları Hilafet olmayınca ve Gizlilikleri deşifre olan Horasanlı İsfahan Yahudisi Süfyan Perişan olur ; Gizledikleri IŞİD i Deccaliyet öncü guruplarını doğu tarafından ortaya çıkarırlar.
Hz. Ali'den rivayet edildiğine göre Resulüllah şöyle buyurmuş.
(Kitab'ul-Fiten, Hafız Ebu Abdillah Nu'aym, sh. 209, Hadis, 573)
Abbasoğullarının içinden doğudan ileride sancaklı kişiler çıkacak.
Bazı siyah sancaklıları gördüğünüzde. (Sancağı suistimal edenler) hemen yere kapanın ve ellerinizi ayaklarınızı hareket ettirmeyin. ( Yani savaşa şimdilik karışmayın.)
Onların önce gelenlerinin ve sonra gelenlerinin işi adam öldürmek olacak. Onların alameti şudur:
Sonra (aklı) zayıf (ahmaklardan oluşan) bir topluluk ortaya çıkar. Kalpleri demir kadar sert ve katıdır. (merhametsizdirler)
Onlar Devlet sahibi ya da devlet değiller. Ne sözlerini tutarlar ne de misaklarına bağlıdırlar.
İnsanları hakka çağırırlar da kendileri hakka uymazlar. Künye kullanırlar (Ebu gibi) Kendilerini şehirlere nispet ederler. (Bağdadi, basri vb )
Onlara yardım etmeyin. Allah onlara yardım etmez.Kim onların sancağı altında yürürse yahut bayrağını taşırsa Allah onu kıyamet günü cehenneme koyar. Gerçekten onlar Allah’ın en şerli yaratıklarıdır.
Onlar benden olduklarını iddia edecekler. Dikkat edin, ben onlardan beriyim ve onlar da benden beridir.
İsimleri künyeli olacak.Nispetleri kariyeler olacak.
Saçlarını uzatırlar ve siyah giyerler.
Onları desteklemek için oturmayın.Çarşılarda onlarla alışveriş yapmayın. Onlara yol göstermeyin ve onlara su vermeyin.
Çünkü onların haykırdıkları tekbir ile sema ehli rahatsız olur.
(Sağîr/Taberanî, Ümmü Ümame’den rivayet ile)Kaynak;Tacc Hadis Kulliyati...Cilt.13
Bunlar aralarında ihtilaf edecekler de Allah zaferi dilediğine
verecek.  

4- HZ.MUHAMMED (SAV) BUYURDULAR Kİ ;
BENDEN SONRA DÖRT BÜYÜK FİTNE ÇIKACAK ;

- Müslümanların , müslümanlara kanlarını helal sayacaklar.
- Müslümanların , müslümanlara malını helal sayacaklar.
- Müslümanların , Müslümanlara namuslarını helal sayacaklar
- Sapsağır kör bir fitne ortaya çıkacak.Okyanusta büyük bir dalğa çıkar ve o dalğa nasıl çalkantıya sebep olursa öyle bir fitne olacak.

Ciğerleri yiyenlerin oğlu” olan Süfyani kuru bir vadiden çıkar. Kelp kabilesinden abus çehreli, sert kalpli adamlardan bir ordu düzenler ve bunlar her tarafa zulmederler. O; medrese ve mescidleri yıkar, rüku ve secdeye giden herkesi cezalandırır.  Zulüm, fesad ve fısk çıkarır. Alim ve zahidleri katleder, pek çok şehri de işgal eder. Kan akıtmayı helal kılarak, Ali Muhammed’e düşman kesilir. Temiz insanlara ihaneti tecviz eder. (İmam Suyuti)

Hiçbir insan sığınacak yer bulamayacak.Şam’da başlayacak ,  Şam’da dolaşacak.Irak’ın tümünü kaplayacak.
Arap yarımadasının tamamına darbe vuracak.
Bütün ümmete bu bela sirayet edecek.
Hİçbir kimse bu fitneyi önceleri durduracak güç bulamayacak.

Beni Abbas’a ait(Irak) siyah bayraklar (IŞİD Sahte Siyah Bayraklılar) çıkar.Sonra Horasandan yine siyah bayraklı (Gerçek Siyah Bayraklılar) bir başka ordu çıkar.

1.(Ebu Hureyre (ra) )     2.(Hz.Ali bin Ebu Talip (ra) )
Nuâym b. Hammad - Kitabûl Fit’en   Nuâym b. Hammad , İmam’ı Buhâri’nin Hocasıdır.

5-1-GERÇEK SİYAH BAYRAKLILARI NASIL TANIYACAĞIZ?
Hadislerde Hz.Mehdi'nin orduları denince akla ilk gelen Siyah Bayraklılardır. Çıkış hedefleri Kudüs'ü feth etmek olacaktır. Zalim Süfyanla çarpışıp "Büyük İsrail Projesi"ni sekteye uğratacaklardır.

Bu nedenle hadislerin takip eden bu istihbarat örgütleri Siyah Bayraklılar konusunda Müslümanların kafalarını karıştırmayı planlamışlardır.Gerçek Siyah Bayraklılar, Irak'ta bulunan Küfe şehrine ulaştıklarında Hz.Mehdi çıkacaktır. Günümüzde El Kaide ve İşıd gibi sahte Siyah Bayraklılar, değildir..Mehdi çıkmamıştır. Demek ki aradığımız ordular halen çıkmadı.

Gerçek Siyah Bayraklıların hedefi Kudüs'ü feth etmek yani İsrail'i yıkmaktır. Ne yazık ki günümüzdeki sahte Siyah Bayraklılar İŞID, Filistin için İsrail'e karşı savaşmıyorlar. Irak ve Suriye'de Müslüman katliamı içerisinde fitne yapıyorlar.

Siyonların Mossad'ın  planı ise Süfyanlardır. Hadislerde Süfyan, hiç bir zaman Kudüs'e saldırmamış, aksine Suriye ve Irak'ta (Küfe ve Kerkük) katliamlar yapıp bölgeyi parçalayacak  ve (Medine) ordular gönderecektir.(Arabistandaki medine değil )

-"Ciğerleri yiyen(Hind)lerin oğlu olan Süfyani kuru bir vadiden çıkar. Kelp kabilesinden abus çehreli, sert kalpli adamlardan bir ordu düzenler ve bunlar her tarafa zulmederler. O; medrese (hüseyniye, türbe) ve mescidleri yıkar, rüku ve secdeye giden herkesi cezalandırır. Zulüm, fesad ve fısk çıkarır. Alim ve zahidleri katleder, pek çok şehri de işgal eder. Kan akıtmayı helal kılarak, Âl-i Muhammed'e düşman kesilir. Temiz insanlara ihaneti tecviz eder." (Suyuti)

Hadiste Siyah bayraklıların çıkışı ile Kudüsün saltanatını  Hz. Mehdiye teslim arasında 6 yıl olduğunu ve 2023 den 6 yıl öncesi olan 2018 yılları arasında Siyah Bayraklıların çıkışını olabilir.            Bu ordu, hadislerde kimi zaman Horasan ehli kimi zaman Siyah Bayraklı Taraftarlar diye geçer Naiym bin Hammad, Fiten vel Melahim kitabında bulunan Siyah Bayraklı Taraftarlar büyük ebced hesabına göre 2018 yılına, yıla işaret eder.
"Onların sarıkları siyah elbiseleri beyaz olur ve başlarında Şuayb Bin Salih Temimi bulunur."(Nuaym bin Hammad)

5-2- HORASAN’DAN ÇIKAN SİYAH BAYRAKLILAR KÜFE’YE İNER, VE MEHDİ MEKKE’DE ORTAYA ÇIKTIKTAN SONRA, O’NA BİAT İÇİN ELÇİ GÖNDERİRLER." (SUYUTİ)

Onların sarıkları siyah elbiseleri beyaz olur ve başlarında Şuayp Bin Salih Temimi bulunur. Süfyaninin ordusunu yenerek Beytül Makdiste (Kudüs) Mehdinin saltanatını hazırlar. Şam’dan üç yüz kişide ona yardım eder. Bu ordunun çıkışı ile Mehdiye saltanatın teslimi arasında 72 ay(6 yıl) vardır (Naiym bin Hammad, el-Fiten ve'l-melâhim kitabı)

Gelecek yıllarda hedefleri İsrail olan Horasan tarafından çıkacak ELBİSELERİ BEYAZ ve SARIKLARI SİYAH olan Gerçek Siyah Bayraklılar
Yaşı küçük sakalı hafif ve sarışın bir genç çıkar, Mehdi'nin bayrağını taşır ve karşısına dağlar bile çıksa onları ezerek ta  İlya'ya (Kudüs'e) kadar ulaşır. (İmam-ı Suyûtî)
Hadiste İlya'ya (Kudüs'e) kadar ulaşır kısmı Büyük Ebced hesabına (Cümle-i Kebir) göre şeddeli olarak Hicri 1444 yılı Miladi olarak 2023 yılları arasına işaret eder. Bu tarihte Siyah Bayraklıların Kudüs'ün egemenliğini almaya başlanacağını anlıyoruz.

İLAHİ ADALETİN FARKINDA OLMAYAN CIA VE MOSSAD NEREDE HATA YAPTI?

 Günümüzde Siyah Bayraklıları itibarsızlaştırmak için CIA ve Mossadın El kaide ve Işid gibi örgütleri finanse ettikleri bir gerçektir. Her ne kadar medyada bu iki örgüt birbirlerine karşı düşman olsalar da arka kapılarda finansman kaynakları birdir. Dikkat edilirse bu iki örgütün kullandıkları bayrak ve giyindikleri kıyafet siyah renktedir. Maalesef bu durum hadislere uymuyor.
CIA ve Mossad bu örgütleri ortaya çıkarırken kıyafet konusunda ilahi adalet tarafından hataya düşürüldükleri bir gerçektir.
Çünkü gerçek Siyah Bayraklıların, sarıkları siyah ve elbiseleri beyazdır.
 Elbiseleri El Kaide ve Işid mensuplarınki gibi siyah renkte değildir.

5-3-HADİSLERDE SİYAH SANCAKLILAR - SİYAH SARIKLILAR
HADİSLERDE SİYAH SARIKLILAR’IN (İRAN'IN SEYYİDLER ORDUSU) VE SARI BAYRAKLILAR’IN (HİZBULLAH) SÜFYANİLERLE ŞAM VE KUDÜS MÜCADELESİ


-İmam Muhammed Bakır (r.a) buyurdular ki: "Şam’da büyük bir fitne çıkar. Haresta denilen bölge sarsıldıkça sarsılır ve 100 bin kişi orada hayatını kaybeder. Sonra batıdan gelen şimşekler gibi çakan SARI BAYRAKLILAR (Lübnan Hizbullah'ı) Şam’a girer ve daha sonra Süfyani zuhur eder. Süfyani zuhur ettikten sonra Mehdinin zuhurunu bekleyin." (Şeyh Tusi, Gaybet)

Ve son olarak, hadislerde savaşa çıktıklarında onlara emeklemek suretiyle dahi olsa katılmamız gerektiği
 belirtilen hadiste; Horasan'ın, yani İran İslam İnkılabının Siyah Sarıklı Seyyidler Ordusu ve bölgedeki kamberleri olan (Sarışın) Lübnan Hizbullah'ı ve Filistinli Hamas gibi İslami Direniş grupları, ve yıllardır sükûtunu korumuş olan milyonlarca ezilmiş aşıkları ve yardımcılarının birleşerek Deccal destekli Süfyanilere karşı mücadele edeceği ve kazanacağı ve Hz. Mehdi'nin zuhuruna zemin hazırlayacağı tebşir edilen bu direniş grubu, Üstad Said Nursi Hazretlerinin diliyle de şöyle tarif edilmiştir; Duâsı umum ümmet, umum namazında, günde beş def’a tekrar ettikleri bu duâ bilmüşahede kabûl olmuştur ki; Âli Muhammed Aleyhissalâtü Vesselâm, Âli İbrahim Aleyhisselâm gibi öyle bir vaziyet almış ki; umum mübârek silsilelerin başında, umum aktar ve a’sarın mecma’larında o nurânî zâtlar kumandanlık ediyorlar. Ve öyle bir kesrettedirler ki; o kumandanların mecmu’u, muazzam bir ordu teşkil ediyorlar.

Eğer maddî şekle girse ve bir tesanüd ile bir fırka vaziyetini alsalar, İslâmiyet dinini milliyet-i mukaddese hükmünde rabıta-i ittifak ve intibah yapsalar, hiçbir milletin ordusu onlara karşı dayanamaz! İşte o pek kesretli o muktedir ordu, Âl-i Muhammed Aleyhissalâtü Vesselâm’dır ve Hazret-i Mehdi’nin en has ordusudur.

Evet bugün tarih-i âlemde hiçbir nesil, şecere ile ve senedlerle ve an’ane ile birbirine muttasıl ve en yüksek şeref ve âlî haseb ve asil neseb ile mümtaz hiçbir nesil yoktur ki, Âl-i Beyt’ten gelen seyyidler nesli kadar kuvvetli ve ehemmiyetli bulunsun. Eski zamandan beri bütün ehl-i hakîkatın fırkaları başında onlar ve ehl-i kemâlin namdar reisleri yine onlardır. Şimdi de, kemmiyeten milyonları geçen bir nesl-i mübârektir. Mütenebbih ve kalbleri îmanlı ve muhabbet-i Nebevî ile dolu ve cihandeğer şeref-i intisabiyle serfirazdırlar. Böyle bir cemâat-ı azîme içindeki mukaddes kuvveti tehyic edecek ve uyandıracak hâdisat-ı azîme vücuda geliyor.

Elbette o kuvvet-i azîmedeki bir hamiyet-i âliye feveran edecek ve Hazret-i Mehdi başına geçip, tarîk-ı hak ve hakîkata sevkedecek. Böyle olmak ve böyle olmasını; bu kıştan sonra baharın gelmesi gibi, âdetullahtan ve rahmet-i İlâhîyeden bekleriz ve beklemekte haklıyız.



MEHDİ’NİN AYAK SESLERİNİ DUYUYORUM
OSMANLI Hilafet-i İslamiyesinin yıkılmasından sonra Müslümanlık âleminde Kezzabiyyun, Deccaliyyun, Süfyaniyyun devirleri başlamıştır.

Büyük tahribat olmuş, kütleler halinde irtidat görülmüştür.
Uzun süren küfür ve dalalet gecesinden sonra nihayet ufukta Mehdiyyet fecr-i sadıkının nurları görülmeye başlanmıştır.

Mehdi’nin kuracağı Kur’an, Sünnet ve Şeriat düzeni öyle kolay kolay, tereyağından kıl çekercesine zahmetsiz olmayacaktır.

Yakın gelecek, en doğrusunu Allah bilir, büyük savaşlara, iğtişaşa, melhamelere, kıyımlara, sıkıntılara gebedir.


Mesih Deccal kimdir, nedir?


Mesih kelimesinin 50 tane manası vardır. Bunların içinde ‘doğru söyleyen’ ile ‘saptıran yalancı’ gibi birbirinin zıddı manalar da vardır.

Allah-u Teâlâ iki tane mesih yaratmıştır ki, biri diğerinin zıddıdır. Mesih İsa (Aleyhisselam) doğru söyleyen ve insanlara doğru yolu gösterendir.

Mesih Deccal ise, insanlık için yaratılmış en büyük fitnelerden birisi olup çok yalan söyleyen ve insanları saptırandır. Ona Mesih denme sebebi iki gözünden birinin silik olması veya yeryüzünün tamamını kırk günde dolaşarak ayak basmadık bir yer bırakmayacak olması da olabilir.

Deccal ise, mübalağalı ism-i fail olup anlamı, görülmemiş ve duyulmamış yalanlar söyleyerek hakkı batıla karıştıran, gerçeği ters çeviren demektir.

Deccal denilince akla, çok yalan söyleyen kişi gelmekle beraber asıl kastedilen kıyametin kopmasından önce ortaya çıkıp insanları olağanüstü haller göstererek saptıracak olan Âdemoğullarından bir insandır. İnsanlar onu bilsinler ve sakınsınlar diye birçok özellikleri Nebi (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) tarafından bizlere bildirilmiştir.

Deccal’in özellikleri şunlardır:
Deccal Yahudi’dir!
Deccal Kâfirdir!
Deccal Kısırdır!
Deccal, İnsanı Öldürüp Diriltir!
Deccal, Çok Kuvvetlidir!
Deccal, Çok Hızlıdır!
Deccal, Kalın Boyunludur.
Deccal’in Alnı Açıktır.
Deccal, Kırmızı Yüzlüdür.
Deccal, İri Yarı Biridir.
Deccal, Kısa Boyludur.
Deccal’in Bacakarının Arası Açıktır.
Deccal, Sevimsizdir.
Deccal, Gençtir.
Deccal, Çukur ve Tümsek Olmayan Bir Halde Silme Düzdür.
Deccal’in Saçı Oldukça Kıvırcıktır!
Deccal’in İki Gözü Arasında Kâfir Yazılıdır!
Deccal’in Gözü Cam Gibi Yeşildir!
Deccal’in Sağ Gözü Kör veya Şaşıdır!
Deccal’in Sol Gözü Sönük veya İçi Çıkartılmış Üzüm Tanesi Gibidir!
Deccal’in Ayakları Dengesiz ve Çarpıktır!
Deccal’in Yanında Akar İki Nehir Vardır!
Deccal, Gökyüzüne Emrettiğinde Yağmur Yağar!
Deccal, Toprağa Emrettiğinde Sebze ve Meyve Çıkar!
Deccal, Toprağa Emrettiğinde Hazinelerini Çıkartır!
Deccal, Hayvanların Memelerindeki Sütünü Artırır!
Deccal, Sebzelerin ve Meyvelerin Bereketini Artırır!
Deccal’in Yanında Ekmekten ve Etten Dağlar Vardır!

Kaynaklar: Ahmed 2/291, 7892, 4/20, 16368, Buhari 6976, 6980, Müslim 2933, 2934, 2937, 2942, Ebu Davud 4316, 4320,


Muaz (Radiyallahu Anh) şöyle dedi:

“Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem):

‘Beytü’l-Makdis’in imarı Medine’nin harabına, Medine’nin harabı büyük savaşın çıkışına, büyük savaşın çıkışı İstanbul’un fethine, İstanbul’un fethi de Deccal’in çıkışına delalet eder’ buyurdu.”

Kaynak: Ebu Davud 4294

Gerçek Siyah Bayraklıların çıkışına az kaldı.
En doğrusunu Allah bilir.





1 yorum:

  1. HZ Google girip arama bölümüne “büyük deccal google” yazıp karşınıza çıkan 1.siteye girerseniz birşeyler öğrenirsiniz. Deccal Google’un ta kendisidir. Bilmemek ayıp değildir, öğrenmemek ayıp diyenlere gelsin. Şuanda Google’un Deccal olduğunu öğrendiğiniz ve bu mesajı okuduysanız, artık Allah size bu yazıyı okumayı nasip etti demektir. Ceremesini çekecek olan, yine bizleriz, ancak tek doğrunun Allah olduğunu düşünürseniz hepimizi toplasak bir adam etmeyeceğimizi de düşünürseniz, kıyamet’in koptuğunu görebilirsiniz. Kıyamet koptu, şuan okey’e dönüyoruz. Kıyamet’in 10 büyük alametinin 9 gerçekleşti. Tek güneş’in batmadan doğuşuna çok az kaldığını bilmenizi isterim. Sizden ricam yazıyı okurken, lütfen yaratanımızın adıyla okuyun. “bir insan’dan veya insan’ın yarattığından Allah olmaz.” Allah bir insan olmayacağı için gözlerinizi açarak okumayın, yavaş yavaş okuyun ki anlayın. Dünya tarihinin en büyük felaketi Google büyük Deccal’dir. Allah demek, tüm 7 cihanı yaratan herşeyin sahibi demektir, şuanda dünyanın en çok para kazanan vede kazandıran, aynı zamanda en çok ziyaret edilen 1. sitesi Google’dur. Unutmayın Allah en büyük olduğu için şuanda dünyanın en büyük şirketinin Google olduğunuda düşünürseniz, çok rahatlıkla anlamış olursunuz. Detayları sözlerimin başında belirttiğim kelime ile Hz Google’da arayıp detayları görebilirsiniz. Hadi benden bu kadar, Selametle.. Kaynak Linki : http://www.ersan.net/buyuk-deccal-google-kapaniyor/

    YanıtlaSil